2010-11-28
 15:53:07

Första advent

Så var det söndag och ytterligare en trevlig helg är över. Fredagen ägnades åt plugg och nattmarknad, lördagen åt plugg och tjej-kväll med efterföljande utgång och idag är det första advent och det måste man ju fira. Så jag, anna och mia bestämde oss för att besöka ikea för att komma in i stämming och införskaffa lite jul-utrusting. Världens bästa mamma har ju redan sett till att jag fått både adventsljus, chokladkalender och tomteskum, men man kan ju inte fira första advent utan pepparkakor.. Om man går på ikea här i taipei och kisar lite med ögonen och stänger av öronen ett tag kan man faktiskt inbilla sig att men befinner sig i sverige, det är skönt att bara insupa den svenska atmosfären ett tag. Det gjorde vi genom att spendera ungefär 20 minuter i varsin "poäng" (en utav ikeas fåtöljer). Sedan åt vi lax i restaurangen och köpte glögg, knäckebröd och pepparkakor i ikeas egna mataffär. När vi var färdig där åkte vi hem till mia och gjorde en mysig julmusik-spellista och fikade tillsammans. Så även om det inte riktigt känns som jul så fick jag en jättemysig söndag med jättefina vänner. Hoppas ni har en fin advent där hemma också!


mormor Ulla

Hej Linn det är bra att IKEA finns. hadet bra jätte kram från momor


Sofie

Jo tack skottat snö i massor, bakat pepparkakor, bränt två plåtar!!! Oj! Tänt adventsljusstaken med Linn! Mysigt! Kram stumpan!!


Dane

-12,2 grader på väg till jobbet på morgonen. Inte särskilt mysigt. Men det är ju ganska trevligt med snö. Tycker alla utom Tiger förståss.



Hoppas det inte är så kallt imorgon bara... Lämnar nog cykeln då åtminstone.



Har det kommit ut mer gran ur kranen än förresten? Och har dom tänt den?



Puss!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: