2010-12-01
 10:52:30

Skola och träning

Hej december!
Jag är hemma en sväng efter skola och träning. Idag blev det 30 minuter löpning och en timma på gymmet med Anna. Det är så motiverande att löpningen börjar kännas lätt igen efter ett litet uppehåll. Körde styrka också och lär garanterat ha träningsvärk imorgon! Jag och anna är ju inte så jättevana vid det här med gym, men idag fick vi hjälp av Joel som är betydligt mer erfaren än vi! Nu ska jag äta lite middag och sen tillbaka till skolan för kvällslektion 18.30-20.30.
Kram


Sofie Persson

Hej Linn vad skönt det låter med träning! Här är det lite svårare att komma ut och träna - 19 grader. Det var så att kylan kröp in under mössan! Man får bylsa på sig men ansiktet är lite utsatt. Tur att man inte är djur!

Vi håller som bäst på med vårt pepparkakshus bak, Noaks Ark som vi ska tävla med på lördag. Det kommer att bli mycket glasyr......hi, hi..

Puss och kram hjärtat!


mormor Ulla

Hej Linn! Bra jobbat Träna är ju bra. men vaför ont efter? Ha det bra Putte o jag reser i morgon kväll till vären. Sköt om dig pusspuss/ mormor


Anonym

Varför gymmar du för? Du kommer ju bara få stora muskler ju.... Värssta osmart, vem vill se ut om en man liksom?


Sofie

Vem är du som lämnar kommentarer utan namn? By the way vem vill se ut som en otränad deg hög?


Ida

Undrar VEM som är "värssta osmart" som inte ens kan stava till värsta??

BRA att du tränar Linn, fortsätt med det :) STORA muskler får inte vi tjejer - då måste vi ta en massa konstiga preparat, och det gör vi ju inte, för DÅ är man "värssta osmart"! Träningen gör att man känner sig pigg, glad och allmänt välmående, och hur kan det vara fel??

Kram!/ Ida



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: